Северна област парка нових и високих технологија, град Пингкианг, провинција Ђијангси, Кина

Све категорије
Pozovite nas

+ 86 13387997914

Пошаљите нам маил

[емаил заштићен]

ENEN

Вести из компаније

Почетна> Вести > Вести из компаније

Јиангки Ситон 2023 „Златна јесења помоћ студентима“

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитс: 92

Јиангки Ситон је одувек био забринут за образовање запослених деца. Ситоново традиционално понашање испуњено љубављу је да даје стипендије запосленима чија се деца примају на високо образовање сваке године. Седе на позвао запослене чија деца су успешно примљена на факултет заједно са својом децом 26. августа 2023. Не само да честитамо овима супериорни тинејџери на одличном наступу у националном колеџу пријемни или дипломски испит, али и да их оснажи у трка на даљину студирања у будућности.

金秋助学_01

Оснивач Ситона г. Ли Бингтао прво је честитао студенте и прегледао Јиангки Ситонов низ иницијатива за стипендирање студената и историјска првобитна намера да се успостави образовна основа. Наша сврха је да помогнемо у смањењу образовног оптерећења запослених за њихову децу, што такође треба да одражава љубав коју треба да пренесемо друштву као предузеће. Ово омогућава ученицима да прихвате добра дела и осете добру вољу, и нада се да ће ови тинејџери допринети друштву и служити земљи Будућност.

金秋助学_02

Деца садашњих запослених који су узели Натионвиде Унифиед 2023 Испит за пријем на опште универзитете и колеџе или Националну Полажу пријемни испит за постдипломске и службено се примају на редовном програму биће додељена стипендија од 1,000 до 5,000 РМБ по особи. Ин честитке свима, изнели су лидери Јиангки Ситона стипендира 17 породица.

Током тог периода, студентски представник Оуианг Јиаие који је примљен као а докторант пекиншког универзитета Ђаотонг и Ли Јинг који је примљен као студент постдипломског студија Централ Соутх Университи одржао говор и изразио је захвалност деце запослених Ситону и фирми одлучност да вредно уче да би се одужили родитељима и служили друштву.

金秋助学_03
金秋助学_04


金秋助学_05
金秋助学_06

„Златна јесен студентска помоћ“ је реализован едукативни љубавни пројекат од Јиангки Ситон. Има за циљ да побољша осећај припадности запослених, побољшати кохезију породице Ситон и омогућити Јиангки Ситону да настави и пренети традицију сталног грејања запослених. Дозволити сваки члан породице осећа бригу и топлину породице Јиангки Ситон.

金秋助学_07


Previous:Siton Launched Breakthrough Equipment in Pingtan Tunnel Machinery Industry Expo

Следеће:Ситон Схуттлецар успешно извезен у Канаду

Вруће категорије

ВхатсАпп Дирецт