Северна област парка нових и високих технологија, град Пингкианг, провинција Ђијангси, Кина

Све категорије
Pozovite nas

+ 86 13387997914

Пошаљите нам маил

[емаил заштићен]

ENEN

Апликација&Сервис

Почетна> Апликација&Сервис

Ситон ЗВИ180 Муцк Лоадер и ХП3-3015 прскалица за млазни бетон у Џорџији

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитс: 56


Грузија се налази у залеђу Евроазије. То је неопходно место за древни пут свиле и савремени евроазијски коридор. Такође је једна од првих земаља у свету која се одазвала и активно учествовала у заједничкој изградњи „Појаса и пута”. Откако је Кина ушла на грузијско тржиште, она је сукцесивно предузела низ пројеката који укључују путеве, електране и урбану инфраструктуру. Да би боље и ефикасније служио тржишту, Јиангки Ситон је успоставио локалну филијалу у Грузији и околним подручјима, са локалним сервисним инжењерима и складиштем резервних делова.


1. пут свиле
2


Путни тунел Квешети-Коби, који је изградила Цхина Раилваи Туннел Гроуп Цо., Лтд, укупне дужине 9 километара, веома је строг са перформансама опреме, због релативно велике геолошке воде у планинама.

Два утоваривача гусеничара типа ЗВИ 180 компаније Јиангки Ситон Мацхинери су погодна за радна окружења на површини и плитким водама, а наши утоваривачи могу безбедно да ходају и раде на муљним и воденим површинама, што је изненадило учеснике у изградњи. Ситонове две ЗТЦ30 прскалице за бетон велике запремине млазног бетона значајно побољшавају радну ефикасност. Тренутно је завршена једна трећина напретка изградње тунела, а грађевински део је дао високе похвале нашој подземној опреми. Друга набавка се склапа и ускоро ће бити испоручена.


3
4


ДС5 бушилице за подупирање камена које се користе за аутопут Ф0

Аутопут Ф0 у Грузији је изградио 16. инжењерски биро Кинеске хидроелектране. Била је хладна зима, која је донела велике потешкоће у изградњи и велики изазов за опрему. У таквим екстремно хладним условима, Ситон ДС5 мултифункционална машина за бушење може стабилно да реализује механизоване операције као што су рупе за вијке, рупе за сидрење и рупе за детекцију на различитим висинама и угловима.


ФКСНУМКС-КСНУМКС
ФКСНУМКС-КСНУМКС


ФКСНУМКС-КСНУМКС
ФКСНУМКС-КСНУМКС

ХП3-3015 прскалица за млазни бетон који се користи за тунел Рикоти

Тунел Рикоти, дужине 1,750 метара, уговорило је кинеско одељење грађевинских пројеката. Стварно стање сложене структуре тла и сурових временских услова је тешкоћа и фокус читавог пројекта. Чак и суочени са таквом посебном радном ситуацијом, грађевинској страни је потребна и глаткоћа и висока ефикасност. Након разних разматрања, лидери бирају Ситон ХП3-3015 машину за инжењеринг моста за прскање бетона која се широко користи на кинеском тржишту. Од када је ХП3-3015 стављен у употребу, значајно је побољшао радно окружење мокрог прскања тунелског бетона и побољшао ефикасност. Усвојен двослојни начин ископа, а рам се поставља за једно прскање анкера у времену ископа од око 0.8 метара. Пре тога, пројектно одељење је користило традиционално ручно прскано мокро прскање, ниско ефикасан рад је представљао главобољу за купце, а безбедност је такође била забринутост. Након што је Ситон нова машина за мокро прскање постављена, рад је смањен, фактор сигурности је побољшан, а стопа отказа целе машине је ниска.


Рикоти-1
Рикоти-2


Рикоти-3
Рикоти-4
Рикоти-2.1

Претходно:Ситон ДС3 Риг за стенско сидрење и ДЛ2 производна бушилица у Таџикистану

Следеће:Јиангки Ситон извози комплетан сет опреме за подземне ископине ​​у Бангладеш

Вруће категорије

ВхатсАпп Дирецт