Северна област парка нових и високих технологија, град Пингкианг, провинција Ђијангси, Кина

Све категорије
Pozovite nas

+ 86 13387997914

Пошаљите нам маил

[емаил заштићен]

ENEN

Апликација&Сервис

Почетна> Апликација&Сервис

Јиангки Ситон извози комплетан сет опреме за подземно ископавање у Бангладеш

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитс: 60

Након дугог разматрања, поређења, вишеструке свеобухватне технолошке комуникације, сервиса и тако даље, купац из Бангладеша је коначно одлучио да купи 5 комплета ДР1-14 опреме за бушење на шинским точковима, 5 комплета ЛВ-80 утоваривача на шинским точковима и 16 комплета СД-4 Схуттлецар из Ситона ове године.

Недавно су технички инжењери из СИТОН одељења за иностранство обезбедили повратне посете бангладешким купцима од врата до врата. Деоница тунела је 2.8м*2.8м, а ширина колосека 600мм. Према повратним информацијама техничког инжењера, потребно је 1 минут и 40 секунди да се избуши рупа дубине 2.1 м и пречника 43 мм.

Локални оператери кажу да комплетан сет опреме Ситон савршено оличава услугу бушења, утовара и транспорта на једном месту. Било да се ради о машинама за бушење, утоваривачима или шатлама, њиме се лако управља, што не само да значајно побољшава радну ефикасност, већ и смањује трошкове рада.

Због јединствених услова рада, опрему је потребно демонтирати и уградити у подземни бунар. Г. Пенг, инжењер за постпродају Ситон Мацхинери-а, пажљиво је завршио инсталацију и пуштање у рад опреме. Његов озбиљан и одговоран однос обезбеђује успешан завршетак посла, што су купци ценили, а бренд Ситон је такође једногласно препознат од купаца.Претходно: Ситон ЗВИ180 Муцк Лоадер и ХП3-3015 прскалица за млазни бетон у Џорџији

Следећи: ДТ1-14 Бушилица и ЛВЛКС-150 утоваривач у Таџикистану

Вруће категорије

ВхатсАпп Дирецт