Северна област парка нових и високих технологија, град Пингкианг, провинција Ђијангси, Кина

Све категорије
Pozovite nas

+ 86 13387997914

Пошаљите нам маил

[емаил заштићен]

ENEN

Апликација&Сервис

Почетна> Апликација&Сервис

ДТ1-14 Бушилица и утоваривач ЛВЛКС-150 у Таџикистану

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитс: 51

У 2015. години, радилиште за рударство метала у Таџикистану је купило ДТ1-14 (З1) хидрауличну опрему за бушење камена и утоваривач ЛВЛКС-150 из Ситона.

1. З4
2. ЛВЛКС-150

Деоница рудника метала (рудник олова-цинка) је 4.5м×4.5м. У то време, с обзиром на велики део индустријског рудника купца, Ситон је истраживао прилагођено решење за купца да побољша ефикасност вожње колица и смањи трошкове коришћења, грана џумбуса за бушење камена гусеничара је посебно продужена , што у великој мери повећава опсег бушења камена.

3.

Према речима сервисног инжењера којег је послао Ситон у Таџикистану, радна конструкција је испаљивала 2 реда пушака сваки дан, 2 смене наизменично, бушење камена са бушаћом цеви од 3 метра, а дубина бушења је 2.7 м. Опремљен са 42мм и 76мм рупа пречника, 4 комада рупа за центрирање од 76мм, 42-43 комада рупа од 42мм (тврдо кућиште).

А уз коришћење Ситон машине за утоваривач блата, ефикасност рада је већа, након стварног мерења и повратних информација од купаца и нашег сервисног особља, месечни снимак је чак више од 150 метара.

4
5

Овај купац је редован купац Ситона и прилично је задовољан одличним радом бушаће опреме. Истовремено, наручилац је такође рекао: „На нашем градилишту, руковалац обучен у Ситон Мацхинери-у је одговоран за ископавање машине. Из њихове веште оперативне способности и редовног одржавања опреме, види се да Ситон је компанија са хардвером и софтвером. Одлична компанија!"

6

Претходно:Јиангки Ситон извози комплетан сет опреме за подземно ископавање у Бангладеш

Следеће: Ништа

Вруће категорије

ВхатсАпп Дирецт